tiistai 1. joulukuuta 2015

En valehdellut, annoin väärää tietoa

En valehdellut, annoin väärää tietoa. Näin kertoi valtiovarainministeri Alexander Stubb selitellessään hallintarekisteriasiaa tänään. 

En valehdellut, annoin väärää tietoa. Että en oikeastaan niinkun siis sillai valehdellut, kun vaan keksin omasta päästä asioita. On siis oikeastaan ihan turha syyttää minua vaan pitäisi keskittyä niihin, jotka yrittävät estää minua käyttämästä mielikuvitustani. 

Tulevia poliittisia päätöksiä voidaankin perustella esimerkiksi seuraavankaltaisilla mielikuvituksen tuotteilla, tai siis oikeilla tiedoilla, kunnes ne osoitetaan vääriksi.

Sunnuntaipalkkoja on pakko laskea, koska muuten Sauron valtaa Suomen ja Frodo ei saa tuhottua suursormusta. Kotkat kertoivat sen ja Klonkku vahvisti asian. Yli 90% kaikista Valar kannattaa sunnuntaipalkkojen laskua.

Jos lomia ei lyhennetä niin suomalaiset joutuvat lomamatkoillaan joukoittain maan ulkopuolisten olentojen sieppaamiksi. Todisteita tästä on jo vaikka kuinka paljon ja perussuomalaisten lakiasiantuntijat ovat asian tarkastaneet.

Työaikaa on pidennettävä, koska muuten Voldemort voittaa. Voldemort Voldemort Voldemort. Katsokaa nyt, vain työajan pidennys pitää Voldemortin poissa, muuten olisi jo tullut loitsimaan kuoliaaksi kaikki teidät.

On täysin mahdollista, että ilman koulutusleikkauksia EU:n komissio ottaa hallintaansa meidän varhaiskasvatuksen ja peruskoulut ja muuttaa ne kaikki datakeskuksiksi ja nikkelikaivoksiksi, josta verot maksetaan suoraan EU:lle.

Lääkekorvauksia on pienennettävä tai kommunistinen puolue pakottaa muuten kaupat antamaan myös ruoan, autot ja playstationit ilmaiseksi. Jos korvauksia ei nosteta niin kukaan ei joudu ensi perjantaista lähtien maksamaan enää mistään mitään ja kaikki joutuvat työttömiksi.

Autoveroa oli laskettava, jotta Transformerit saavat töitä ja riittävästi elantoa. Ilman autoveron laskua Decepticonit olisivat jyränneet maapallon välittömästi. Optimus Prime kuoli opposition varjobudjettien lainanoton ja kilometrikorvausten ylikompensaation poiston vuoksi.

Harmaatta taloutta on tuettava, jotta keisari Palpatinen seuraaja ehtii saada klooniarmeijansa valmiiksi vastarintaliikeen hyökkäyksen estämiseksi. Ilman tätä harmaan talouden mahdollisuutta piilottaa miljoonat kloonisotilaat vieraille hallintaplaneetoille on tappio varma.

Ihmisten yksityisyydensuojaan on pakko kajota urkintalakien avulla, koska muuten Netflix saattaa varastaa ihmisten peltoalat ja metsätontit. Tai Google. Tai joku saattaa erehtyä käyttämään Internet Exploreria oletusselaimenaan. On mahdollista, jos ei valvota.

Nämä ovat kaikki totta. Ne ovat totta siihen asti, että joku todistaa toisin. Sen jälkeen voidaan todeta, että annettiin vääriä tietoja. Kukaan ei tahallaan tällaisesta valehtelisi. Törkeää olisi sellainen.
 

0 comments: