sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Eka kerta ilman vauvaa jossain.

Otsikko ei ole ihan täysin oikein. Oltiin Pyryn ollessa ehkä kymmenviikkoinen käymässä Liisan siskontytön luona katsomassa toista pientä poikaa. Siellä Pyry jäi nukkumaan mummin ja tädin kanssa kun me käytiin viereisessä Alepassa.

Silti eilen oltiin ekaa kertaa ihan oikeasti poissa hetken aikaa enempi. Toinen mummi tuli vahtimaan Pyryä kotiin ja me mentiin Pyryn sedän, tädin ja kummisedän kanssa vähän käymään Helsingissä. Vietiin meikäläisen pikkuveli koittamaan uutta insideout Escape Room Helsinkiä Sörkkään.

Nyt on nimittäin pakko myöskin kehua ihan täysin estoitta jotain uutta ja erilaista. Tunnin mittainen ongelmaratkaisutehtävä yhdessä tehden oli ihan mielettömän hauskaa. Sanoja, jotka tuli mieleen kokemuksen jälkeen oli ainakin huikea, intensiivinen, jännittävä, hauska, mahtava ja moni muu, aika moni niistä superlatiiveja.

Tarkoituksena hommassa on siis vain ja ainoastaan päästä ulos huoneesta tunnin aikana. Huone on täynnä lukkoja, vihjeitä, koodeja ja vaikka mitä muuta. Ei mitään pelottavaa, raskasta tai vaarallista, mutta ihan järjettömän kivaa.

Parhaiten kokemusta kuvaa ehkä Liisan kommentti, kun oli miettinyt vielä Sörkän metroaseman kohdalla, että mitenköhän Pyry pärjää niin siihen 37 minuuttiin, joka meidän ryhmällä meni ei mahtunut yhtään ajatusta meidän pojasta. Ja se on tässä kohtaa ihan vain ja ainoastaan kehu.

Pyry tietysti oli oma äärimmäisen vaikea itsensä kun oli toisen ihmisen hoidossa. Oli kerran jopa vähän kiukutellut.

Alla vielä lisätietoa Escape Roomista. Suosittelen kaikille ja kenelle tahansa. Aivan mielettömän hauska juttu. Ainoa ongelma oli se, että nyt haluaisi kauheasti mennä uudestaan ja pitää kuitenkin odottaa ainakin kesään ennen kuin uudet huoneet aukeaa. Pitänee itse alkaa rakentaa vastaavaa johonkin.

Insideout Escape Room Helsinki
Insideout Facebookissa

Tutustukaa ja käykää ihmiset koittamassa. Erilaista ja uutta tuodaan joskus myös meille Pohjolan perukoille, ehkä myös tulevaisuudessa.
0 comments: