Tietoja blogista

Hei.

Kirjoittelen blogia sillä ajatuksella, että mitä tahansa mieleen juolahtaa päätyy erinäisten yleensä pienimuotoisten editointien kautta tajunnanvirtana blogiin.

Blogi alkoi 2014 keväällä ihan puhtaasti isyysblogina. Tarkoituksena oli kirjoittaa niistä ajatuksista ja erikoisuuksista, joita pieni mies talossa ja itsessäni aiheutti. Jossain vaiheessa oma kirjoitusinto kuitenkin vähän laantui ja tauon jälkeen aloin kirjoittelemaan myös muista oman elämän mielenkiinnon kohteista. Tämä tietysti johti siihen, että blogin punainen lanka katosi, mutta nyt se toimiikin pään tuulettimena kaikista asioista.

Mukana siis politiikkaa, somea, koulutusta ja kyllä siellä seassa myöskin isyyteen ja vanhemmuuteen liittyviä juttuja löytyy.

Uuden Suomen blogista Taukovihko löytyy aina myös poliittiset tekstit, jotka tänne ilmestyvät. Facebook ja Twittertilit löytyvät täältä ja täältä. Vastaavasti virallinen facebook-profiili on täällä.

1 comments:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Teen Aamulehteen juttua nykyisyydestä. Olisi mielenkiintoista kuulla isyydestä bloggaavan ajatuksia, haastattelen juttuun myös isyydestä kirjoittavaa esikoiskirjailijaa. Jos olet kiinnostunut kertomaan ajatuksistasi, niin ota minuun yhteyttä vaikka maililla. Yhteyden ottaminen ei sido mihinkään, eli voit laittaa mailia vaikka et olisi aivan varma, haluatko antaa haastattelua. Osoitteeni on minni.soverila@aamulehti.fi