lauantai 16. tammikuuta 2016

Molemmilla pojilla on nyt nimet

Toiselle lapselle pidettiin tänään nimiäiset ja samalla juhlittiin tulevia Pyry Elmerin kaksivuotissynttäreitä. Koska Pyryn kohdalla tuli jo analysoitua nimiä ja eri nimien mahdollisuuksia niin tällä kertaa laitetaan nuoremman nimi kuva-arvoituksen muodossa kaikille arvattavaksi. Nyt on muuten hassu tilanne, kun toinen lapsi on kastettu ja toista ei. Ennen kuin itselle tuli tämä tilanne niin ei tietysti koskaan ollut tullut kyseltyä, mutta nyt on jo useamman sellaisen sisarusparin saanut tietää olevan.

Ja se nimi on tässä alla.

 

4 comments:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi toinen on kastettu ja toinen ei?

Timo K kirjoitti...

Vanhemman lapsen kohdalla kuuluttiin vielä kaikki kirkkoon ja se tuli sitä kautta jotenkin ihan luontevasti (vaikkakin Olarin seurakunnan kanssa oli kaikkien asioiden hoitaminen ihan hemmetin hankalaa ja pappikin pyydettiin oman seurakunnan ulkopuolelta).

Sitten itse erosin kirkosta ja olen sitä mieltä, että olisi parempi jos pojat saisivat ihan itse päättää uskonasioista elämässään itse. Ei nyt ole vielä ainakaan otettu vanhempaa poikaa pois seurakunnasta, mutta se riippuu mitä itse poika haluaa.

Anonyymi kirjoitti...

Otso piip Kilpiäinen

Timo K kirjoitti...

Piip olisi ollut ihan hauska nimi kyllä.