sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Eka kerta ilman vauvaa jossain, followup.

Eka kerta kun käytiin jossain ilman Pyryä Liisan kanssa oli viime toukokuussa. Mentiin käymään silloin uudessa Insideout Escape Gamesin pakopelissä. Siinä oli ajatuksena karata huoneesta, jossa oli teemana karhun synttärijuhlat. Etsittiin vihjeitä, avattiin lukkoja, selvitettiin arvoituksia. Lyhyesti sanottuna tykättiin ihan hulluna. Pidemmälti sanottuna tuohon vaan edelliseen lauseeseen lisättäisiin erilaisia superlatiiveja.

No Pyry on ollut hoidossa sen jälkeen ja ollaan käyty poissa kotoa. Nyt kuitenkin oli pakko kirjoittaa, kun päästiin taas käymään Insideoutissa. Vietettiin taas synttäreitä. Niin tehtiin edelliselläkin kerralla. Nyt synttärisankarina oli lankomies. Firma muutti isompiin tiloihin ja pyörittää nyt kolmea huonetta entisen yhden sijaan. Karhun synttärit ovat edelleen olemassa ja suosittelen sitä ehdottomasti kenelle tahansa, joka ei vielä tätä aktiviteettia ole kokeillut. Uutena on tullut mystinen terapiahuone ja meidän tämän kerran valinta, The Blocks.

Karhun huone (ja oletettavasti myös terapiasta pakeneminen) on tarinapohjaisia ja niissä on paljon erilaisia niihin liittyviä visuaalisia elementtejä. Blocks taas oli täysin erilainen. Huone ilman tarinaa, tunti aikaa, ulos pitää päästä. Olihan siellä elementtejä vaikka kuinka, mutta kun kaikki on vain ulospääsyä varten niin fiilis oli ihan erilainen.

Silti 39 minuuttia myöhemmin ihan ässinä ovi aukesi ja käveltiin ulos. Tällä kertaa ilman yhtäkään vihjekorttia. Tällä kertaa meitä oli kyllä täysi kuuden hengen porukka. Pienemmällä porukalla voi nappulat pysyä paremmin käsissä, mutta ainakin semmosen kaoottisen, jännityksentäyteisen hauskuuden ja hysterian sai kuudella hienosti päälle.

Vaikka jo kerran tätä kyseistä paikkaa blogissa mainostelinkin, niin pakko se on tehdä uudestaan. Helsingin ehdottomasti parasta antia, facebookin 4,9 arvostelu ja Tripadvisorin täysi viitonen antaa aika hyvän kuvan siitä, että aktiiviset ja arvioita antavat ihmiset tykkää. En tiedä ketään, joka ei olisi tykännyt.

Eli tee itsellesi palvelus. Laita lapsi hoitoon. Ota kumppani tai kaverit ja menkää käymään Insideout Escapessa Helsingissä. Näitä pakohuoneita on jo useampiakin ympäri Suomea, meille tämä alkuperäinen on kolahtanut niin hyvin, että kolmas kerta on jo alustavasti varattu seuraavia synttäreitä ajatellen.

linkki aiempaan tekstiin
Eka kerta ilman vauvaa jossain

linkki Insideout gamesin sivuille
http://www.insideoutescape.com/
https://www.facebook.com/insideoutescape


0 comments: