perjantai 16. tammikuuta 2015

Harvaa bloggausta

Tajusin yhtäkkiä, että en ole tällä viikolla kirjoittanut yhtään blogimerkintää. Selkeästi on vielä tuo reissu päällä kun ihan vaan unohtui täysin töitten aloittamisen ja pyryn oikean ruoan seassa.

Ite olen kuitenkin löytänyt yhden ihmisen johdattamana tosi hauskan perheblogin englanniksi. Laitetaan siis tähän kaikille oikeasti hyvää settiä monen suomalaisen kyhäelmän tueksi.

www.storyofthislife.com

Alla yksi mainioista videoista. Vanha perusvitsi, mutta hauskassa muodossa :)


Omaa tekstiäkin pitäisi taas saada aikaiseksi. Ehkä tässä on vaan ollut jonkinlainen sekamelska kaiken kanssa.

Toivottavasti blogi muuttuu tulevaisuudessa muotoon "Muutto ulkomaille lämpimään lapsen kanssa" niin saa taas ihan uutta sisältöä.

Muuten kun tuota sisältöä ei riittäisi... Vuosi on kohta mennyt siitä kun Pyry tuli maailmaan ja se tuntuu kuin siitä oikeasti olisi vain hetki. Silti se on niin täysin erilainen kuin silloin pienenä toukkana. Järjetön tuo kehitys vuoden aikana, onneksi sitä varten lienee hyvä tehdä infogrammi parin viikon päästä kun vuosi oikeasti täyttyy.

Nyt pahoittelut surkeasta bloggaamisesta reissun aikana ja sen jälkeen. Toivottavasti saan ryhdistäydyttyä. Jos en saa niin sittenhän tekstejä tulee harvemmin.

0 comments: