torstai 18. joulukuuta 2014

Nyt mennään

Tänään sitten pitäisi lähteä. Kolmen viikon reissu toiselle puolelle maapalloa pienen kymmenkuisen pojan kanssa. Aika hurja fiilis on tällä hetkellä. Liisa on sielläpäin maailmaa käynyt vaikka kuinka monesti, mutta itselle tuo maanosa on ihan uusi. Että meitä on kaksi ihan uutta kävijää. Matkaseurakin on siellä ainakin kertaalleen käynyt.

Sen verran mä tiedän, että Uudessa-Seelannissa kaikki polttaa pilveä, kukaan ei naura vaan sanoo "That's Funny" ja jokainen on paimen, extremeharrastaja, hobitti tai töissä LOTR -turismibisneksessä. (todisteena Air New Zealandin turvallisuusvideot "Hobitti" ja "LOTR")

Australiassa taas kaikki juo kaljaa, pelaa rugbya tai krikettiä ja lähtee töistä aiemmin jos on BBQ tai hyvät surffikelit. Ja siellä on aina BBQ tai hyvät surffikelit.

Näillä tiedoilla lähdetään lapsiperheen ensimmäiselle lomamatkalle. Tavaraa on enemmän mukana kuin Liisan ja mun aiemmilla yhteisillä lomareissuilla yhteensä. Ekaa kertaa mukana ihan oikea matkalaukku. Se on kyllä vähän aikuismaista, mutta on siinä omat hyvät puolensa. Haluan kyllä palata rinkkamatkaajaksi kunhan Pyry kasvaa eikä viedä sataa kiloa tuliaisia :)

Saa nähdä mitä tapahtuu. Hyvällä fiiliksellä kuitenkin mennään, vaikka heti eka lento ryssittiin Finnairin ja Qantasin puolelta niin, että ei saatu vauvapaikkaa. No sitten ollaan kakstoistatuntia Pyry sylissä. Se on enemmän syliä kuin se on ollut vapaaehtoisesti yhteensä elämänsä aikana.

En tiedä yhtään miten tulee blogattua reissusta vai tuleeko ollenkaan. Joten kaikki te parisataa vakkarilukijaa (on vähän hauskan pieni määrä verrattuna oikeisiin blogeihin) saatte lukea tai saatte olla lukematta. Viimeistään tammikuussa palataan kirjoittelun ääreen.

Nyt mennään.

Hyvää joulunodotusta, uutta vuotta ja vuotta 2015 kaikille.

Jee, jännittää.


0 comments: