torstai 9. lokakuuta 2014

Maailman pelottavin lelu

Käytiin 2012 pääsiäisenä Liisan kanssa Lontoossa pitkällä viikonlopulla. Kierrettiin kaikki suurimmat turistikohteet, Madame Tussauds, Tower jne. Ollaan aina noilla kaupunkireissuilla otettu joku paikallinen citycard (Pariisissa muuten ihan ehdoton) ja niiden oppaista sitten katottu jotain paikkoja. Lontoossa yks jutuista oli London Tombs dungeon experience. Oli muuten elämäni pelottavin yksittäinen kokemus. Meinaan ihan noin perinteisessä "I think I might crap my pants" -mielessä. Suosittelen kenelle tahansa, joka sellaisesta tykkää. Me mentiin joku lasten versio oppaan kanssa ja silti mulla edelleenkin kosteina päivinä rystyset muistuttaa siitä puristusvoimasta, joka Liisan kädestä kiinnipitämisessä oli.

Se oli siis tähän päivään asti. Tänään näin jotain vielä paljon pelottavampaa. Mua oli sentään jo varoitettu tästä etukäteen, että Pyry on saanut uuden hemmetin pelottavan lelun.

Ylläolevat oli tietysti, jotain mikä mulla heti tuli mieleen. Ja täytyy myöntää, että en ensin uskonut kun lelun näin, että se olisi niin pelottava. Tietysti moni asia voi olla pelottava tai järkky, vaikkei heti siltä näyttäisi.
Jos nämä on ihan oikeita leluja ni mä haluan tietää, kuka on oikeasti ollut ton Avenging Narwhalin takana. Toihan on jo ihan suorastaan neroutta.


Mutta nämä lelut, häiritseviä vaikka ovatkin niin eivät ole pelottavia. Sen sijaan maailman pelottavin ja eniten sydämentykytystä aiheuttava lelu löytyy tästä.


Kyllä, Brion kävelyvaunu mallia sisällissota vie tämän kisan ihan sata-nolla ketä ja mitä muuta tahansa vastaan. Kuulin kyllä, että Pyry menee aikamoista kyytiä kyseisen vaunun kanssa, mutta kun näki oman kahdeksankuisensa juoksevan noitten vaunujen perässä osaamatta vielä edes kävellä... Jumaliste että säikäytti. 

Onneksi säikähdyksen jälkeen tuli se koominen osuus kun tyyppi yrittää lastata tai purkaa tavaroita tuolta kärrystä irrottamatta kuitenkaan otetta työntöaisasta.

Meille on siis tullut uusi klassikkolelu maailman klassikkolelujen joukosta. Työntökärry/kirjastoauto, johon oli pakko kuvaa varten vaihtaa Tulikoe pois ja laittaa tilalle päällimmäiseksi joku mulle ja Liisalle sopivampi kirjanen :P

Videota juoksemisesta kärryn kanssa en uskaltaisi laittaa nettiin, vaikka Pyryn kuvia laittaisinkin. Lastensuojelu olisi perässä välittömästi. Ihmettelen yhä joskus sitä, miksei me jouduttu koskaan sen piiriin lapsina. Ehkä kun asuttiin niin metsässä niin kukaan ei huomannut meidän tikkaleikkejä, maatuskalla silmään paineja tai benji-hyppyjä parvisängyn ylemmästä osasta.

...

Ehkä näitä pelästyksen aiheita tulee vielä elämässä aika monta, hiton geenit.

0 comments: