tiistai 22. heinäkuuta 2014

Spotify ennen ja nyt

Spotify on palvelu, josta maksan mielihyvin kympin kuussa. Se tarjoaa lähes kaiken musiikin mitä meikäläinen tarvitsee, riippumatta tilanteesta, paikasta tai ajasta. Sen avulla tehtiin meidän häihin soittolista ja meidän häätanssimix soitettiin suoraan Spotifysta. Mahdollisuus tallentaa offlineen esimerkiksi oma osuvasti nimetty "Timo Best" -lista on ihan järjettömän hieno juttu. Puhelimeen saan vaikka Disneyn soundtrackit tai kornit 80- ja 90-lukujen treenibiisit. (EEEEEEEEEEYYYEEE of the tiger).

Spotifyn suositukset on myös itse asiassa olleet ihan toimiva juttu. Sitä kautta löytyi mm. Imagine Dragons, josta tykkään tosi paljon nyt. Samoin hienoja piano- ja videopelimusasovituksia on tullut ihan sattumalta.

Jostain kuitenkin on tämä lapsielämä ja vauvan syntyminen hiipinyt selvästi myös mun Spotifyhyn. Ai miten. No alla muutama nopea kyseisen ohjelman ruutukaappaus.

Huom. Meidän vauvalla ei todellakaan ole koliikkia.
No tää menee vielä aika hyvin. Tuli kuunneltua Bon Jovin koottuja tossa hetken ja vaikka en välttämättä Alicea laittaisikaan samaan kategoriaan niin ihan ok. Hevisaurus & Fröbelin Palikat... vähän ehkä haettua sekin, mutta menköön.

Mun musiikkimausta saa todella erikoisen kuvan tästä setistä.
Mahtavaa suositella mulle vierekkäin Kyle Landrya, Ti-Ti Nallea ja Tenacious D:tä. Loput kuvassa on ihan silkkaa maustetta. Spotifyn algoritmeilla on selvästi huumorintajua.

Tai sitten ei...
Parempi match tää kai on kun Hevisaurus
Siis oikeasti. Koska kuuntelin Fröbelin Palikoita Pyryn kanssa niin haluaisin mahdollisesti kuunnella Robinia? Mitä?! Miten hemmetissä nämä muka millään tavalla liittyy toisiinsa. Ymmärrän toki, että siellä on varmasti joku sellainen "Näytä mahdollisimman suosittuja artisteja samalta regionilta" -koodinpätkä, mutta oikeasti.

Joka tapauksessa Spotify on saanut nyt meidän taloudessa ihan uuden ulottuvuuden. Sen lisäksi, että se on mun työmatkamusiikkina ja kotona mihin tahansa tilanteeseen sopivana, niin se on nyt myös Pyryn tutustuttaja ensin lastenmusiikkiin ja vähän myöhemmin pakkosyötöllä hyvään musiikkiin.

Jos Pyry ei osaa laulaa Faith No Moren kappaletta Easy ennen kuin menee joskus päiväkotiin, niin mä olen epäonnistunut isänä. Vaikka sitten laulaisi sen kanssa Smurffeja ja Hevisaurusta. Mutta ei Robinia, eikä Cheekiä.

4 comments:

Heippa kirjoitti...

Jos Pyry menee päiväkotiin, jossa on noin 5-vuotiaita tyttöjä, hän oppii laulamaan Robinia. Tytöt vaativat Robinin biisin kevätjuhlaan, ja sitten Pyry laulaa (ja tanssii) Robinia kevätjuhlassa ja sinun kamerassasi.

Timo K kirjoitti...

Mä opetan sen salaa siihen, että kesken sen tyttöjen Robinesityksen se pistää nauhalta pamahtamaan Bossia tai Freddietä ja alkaa vetää kunnon rokkia. Mä haluan nähdä niiden päiväkotitätien ilmeen kun se heittää Mercuryn ilmanyrkin Show Must go On -biisin lopuks.

Heippa kirjoitti...

No tämä päiväkodintäti olisi ainakin helpottunut! :D
Tämä blogi on muuten sangen viihdyttävä!

Timo K kirjoitti...

Kiitos ja hyvä jos on viihdyttävä :)