tiistai 8. heinäkuuta 2014

Mitä helvettiä tapahtuu tiistai-iltana Mineiraolla?

Piti kirjoittaa ja julkaista teksti meidän kiinteiden aloittamisesta, mutta se jää nyt kyllä tekemättä. Jotkut asiat ei ole muuttunut isyyden myötä ja yksi niistä on suuri penkkiurheilufanitus maailman suurimpien urheilukisojen äärellä. Olympialaiset, futiksen MM-kisat ja jotkut muut kuten Suomen lentopallon maailmanliigapelit vetää jonkun ruudun ääreen. Olympialaisten aikaan telkkari tai muu laite, jolla voi katsoa kisoja on päällä päivän ensimmäisistä tapahtumista viimeisiin, myös töissä luokkatilassa.

Valitettavasti mä olen myös huono penkkiurheilija. Mä otan aivan liikaa itseeni siitä kun suosikkijoukkue ei pärjää. Se vaikuttaa kaikkeen.

Nyt toi 0-5 katastrofi, joka on vasta menossa puoliajalle ei todellakaan anna aihetta minkäänlaiseen fiksuun tai hyvään tai edes säädylliseen kirjoitteluun. Sen sijaan kirjoitan vain muutaman kirosanan tähän perään ja totean, että onneksi Pyry ei osaa lukea vielä pitkään aikaan.

Perkele
Jumaliste
Helvetti

En ymmärrä futista yhtään ja inhoan Saksaa. Nyt just. Aion jopa kannustaa Argentiinaa niitä vastaan, jos ovat finaalissa.

En aio. En pysty. Argentiina on vielä pahempi.

Hiton jalkapallo.

päivitys ti 23.55: tätä hommaa pahempi on pitkään aikaan ollut vain San Francisco 49ersien viime kevään NFC finaalitappio Seattlelle. Se otti vielä pahemmin.

päivitys nro 2. ke klo 17.28: kyllä tää meni kaikkien aikojen urheilukatastrofien listalla nyt kärkeen. Vielä tänäänkin tuntuu siltä, että Saksa olisi saanut jäädä yhdistymättä niin olisi ehkä jonkunlainen geopoliittinen ongelma edes sillä maalla. Tämä lista tulee olemaan ensi blogikirjoituksen aihe. Liittyi sitten isyyteen tai ei. 

0 comments: