tiistai 10. kesäkuuta 2014

Ihanat Turhakkeet - Viriketuoli mallia ADHD

Oikeasti kyseinen tuoli ei ole mallia ADHD, vaan Fisher Pricen Take Along Hop'n Pop viriketuoli. Tuotteen valmistaminen on loppunut 2006, mutta ilmeisestikin suurinpiirtein 50€ hujakoilla hinta on pyörinyt nykyisten vastaavien kuvastoista päätellen. Saatiin tämä ilmaiseksi taas yhden perheen poistoista, joten siinä mielessä oikeen hyvä diili. (Voi olla, että itseasiassa jotain maksettiin, ei kuitenkaan viittäkymppiä).
Viriketuoli, takaoikealla kasa kasvatustieteen väitöskirjoja - kompensointia.

Pyry tietysti on vielä vähän pieni tuoliin, mutta on se sitä kertaalleen jo kokeillut. Ei haitannut, vaikkei osannut seistä kun ei varpaat ylettynyt maahan kuitenkaan. Vähän kun olisi rintarepussa riehunut. Tykkäsi ihan hulluna, mutta onhan tämä nyt ihan älyttömän koominen laite.

Tästä tulee jotenkin mieleen virikematot, jotka on juonut liikaa Red Bullia. Laitteessa on kauhea määrä erilaisia virikkeitä ja kaiken huippuna kun siinä pomppii niin se soittaa erilaisia "meneviä" musiikkikappaleita ja vilkuttaa valoja joka puolella.

Pientä pintavauriota, mutta se ei haittaa ketään.
Yllä oleva kuva itse asiassa näyttää ihan siltä, kuin olisi koneella tehty nuo silmät tuohon, mutta mun GIMP-taidot ei sellaiseen riitä. Ihan oikeasti kuuluvat siihen. Ja sisällä olevat pallot tietysti pomppii ja punaisessa lasissa kiertää välkkyvalot.

Pakolliset putkea pitkin kuljetettavat kuviot
Palloja, nappuloita ja lisää vilkkuvaloja.

Saa nähdä tuleeko tuoli suurempaankin käyttöön kunhan Pyry tosta vähän kasvaa. Nyt toistaiseksi se odottaa kovempia testauksia työhuoneessa.

Jos jollakulla on vielä monipuolisempi, parempi tai enemmän vaan värikäs ja häiritsevä viriketuoli niin kertokaa ihmeessä. Siihen asti kunnes Pyry seisoo mä nautiskelen tosta hiljaisena versiona.

Hinta 0€
Hyödyttömyys (1-100) = 96?
Turhuusindeksi =  0,96

toim.huom. Mitä korkeampi turhuusindeksi, sen turhempi laite.


0 comments: