sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Koko (Lapsia omaava) maa oli verollepantava

Ja tapahtui niinä päivinä, että pääministeri Kataiselta  kävi käsky. Koko maan lapsiperheet oli verollepantava. Tämä lapsilisien verotus oli ensimmäinen ja tapahtui Urpilaisen ollessa maan kirstunvartijana. Ja se vero koski jokaista, jolla lapsia oli ja jolle lapsilisää maksettiin. Niin verovirasto kirjasi kirjoihinsa kaikki ne, jotka verollepanon piiriin kuuluivat.

Niin myös Paavo laitettiin tästä johtuen pihalle ja Paavo poistui mustalla ministerinmersullaan kohti Arkadianmäkeä. Hän lähti yhdessä Merjan, ministeritoverinsa kanssa. Ja niin tuli heidän sinne matkallaan aika blogata. Ja Paavo bloggasi, twiittasi ja asetti viestinsä nettiin.

Siellä seudulla oli ostarin kantiksia seisomassa yöllä, vartioimassa pullojansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Orpo edustaja ja tasavallan voima ympäröi heidät. Pelko ja suuttumus valtasi ostarikemistit, mutta Orpo julisti heille. "Älkää peljätkö, sillä minä tuon teille herrain merkin. Teille on syntynyt rakenneuudistus. Ja merkkinä tästä rakenneuudistuksesta on vasemmistoliiton lähtö hallituksesta. Ja te löydätte Paavon sporttipubista futiskavereidensa kanssa." Ja samalla hetkellä oli edustajan ympärillä suuri joukko nuorta oikeistoa, joka ylisti rakenneuudistusta ja Suomen luottoluokitusta. Ja he ylistivät pääministeri Kataista sanoen.

"Kataisen on valta Suomen päällä ja rohkeus vastuunkannossa. Suomessa rauha ihmisillä, joita hän heidän tyhmyydestään huolimatta avittaa".

Kun nuoriso oli mennyt takaisin Eiraan, Kirkkonummelle ja Espooseen sanoivat kantikset toisilleen. "Nyt sporttipubiin. Siellä me näemme sen, mitä on tapahtunut. Sen minkä Orpo meille ilmoitti". He lähtivät kiireesti ja löysivät Paavon, ja Kyllösen ja rakenneuudistuspaketin, joka monesta kohtaa yliviivattuna ja merkattuna makasi baaritiskillä Paavon vieressä. Nämä nähdessään he kertoivat, mitä heille oli rakenneuudistuksesta kerrottu. Kaikki, jotka kuulivat kantisten sanat, olivat ihmeissään. Mutta Merja kuunteli ja painoi mieleensä mitä oli sanottu ja pohdiskeli tulevia euro- ja eduskuntavaaleja.

Kantikset palasivat tutulle ostarille kiittäen ja ylistäen Kataista siitä, mitä olivat kuulleet ja mitä oli sanottu.Maassa oli yhtenäinen ja hyvä tahto ja kaikilla oli hyvä olla.

Suomen luottoluokitus
Pisatulokset
SOTE-uudistus
Rakennepaketti
Kataisen kvintetti
Vihreiden ja KD:n kuuliaisuus
Kaikki oli juuri niinkuin piti ollakin, ja Katainen näki, että niin oli hyvä.

0 comments: