perjantai 26. helmikuuta 2016

Nettiremonttia ja blogitauko

Tätä blogia on nyt tullut kirjoiteltua aika tasan pari vuotta, joten on aika pistää vähän hommia remonttiin.

Aluksi tuli kirjoiteltua ihan vaan isähommia ja niistä ehdottomasti kivointa itselle on ollut väsätä noita infogrammeja. Erilaisia juttuideoita ja muita oli vaikka kuinka paljon, mutta kirjoittamiseen ei sitten kuitenkaan oikein riittänyt osaamista varsinkaan blogikirjoittamisen osalta.

Koska kirjoittaminen on kuitenkin älyttömän mukavaa niin siirsin tänne sitten kaikennäköistä muutakin, mitä mielessä pyörii, mutta se on tehnyt blogista aikamoista sillisalaattia. 

Joten nyt siis siivotaan hommia ja selkeytetään kirjoitusjuttuja tässä tulevien viikkojen ja kuukausien aikana. 

Ihan ei ole vielä selvää, minkälaiset sivut tulee olemaan tai tuleeko useampi sivusto vai miten homma pelittää. Joka tapauksessa postauksia ei tule kuin satunnaisesti maalis- huhtikuun aikana. Poliittiset mielipiteet ja kirjoitukset menevät tänä aikana yksinomaan julkiseen faceprofiiliin ja Uuden Suomen blogiin

Toivottavasti saa sivustosta kivan ja toimivan. Sen jälkeen Minä Isä -blogi jatkaa elämäänsä hieman selkeämmin taas isäblogina, joka päivittyy pari kertaa viikossa nykyisen päivittäisen sekametelisopan sijaan

Koulutuspuolen hommat ja somehommat, jotka molemmat kovasti kiinnostaa siirtynee kokonaan uuteen blogiin, joka tulee osaksi tuota omaa poliittista sivustoa. Mikäli ne toki liippaa vanhemmuutta niin myös tänne. Retroilu ja muu yleinen hömpöttely mennee samaan kastiin. Tuo blogisarja peruskoulun uudistuksesta tänne päivittyy sitä mukaa kun tekstejä saa aikaiseksi, mutta mitään muuta ei ole tällä hetkellä suunnitteilla. Sekin siirtyy muuanne, kunhan hommat saa kasaan. 

Joten kunhan kesä saapuu niin voi olla, että on toimiva sivusto, jossa on jonkinlainen järkevä punainen lanka tai voi olla, ettei ole yhtään mitään kasassa. Tämän olisi voinut hoitaa samalla niin että kirjoittelee ja rakentelee uusia sivuja samaan aikaan. Siihen ei kuitenkaan riitä meikäläisen kärsivällisyys ollenkaan, joten mennään tällä.

Nyt kuitenkin pistetään hommaa tältä osin pakettiin hetkeksi. Kirjoittamista tapahtuu kyllä, mutta se saa olla kuuluisaa pöytälaatikkokamaa muulta kuin politiikan osalta. 

Jotta ei muuta kun kevättä kaikille ja mukavia kasvun hetkiä. Jos jotain oikein messevää tapahtuu niin lupaan sen blogata. Jos politiikka nappaa niin menkää tykkäämään mun julkisesta profiilista ja jakakaa sitä muutenkin porukalle. 2017 Espoon valtuustoon äänivyöryllä ja siitä eteenpäin. Tuki- ja kampanjaryhmään saa ilmoittautua vaikka heti ;)

0 comments: