sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Odotusta

Noh... missä se on?

Miksei se tule jo?

Pyry oli jo tässä vaiheessa menossa leikkaukseen.

Koskahan se syntyy?


Ei tule olemaan helppoa tuolla tulevalla Otso Kontiolla, kun nyt jo on tuomittu hitaammaksi kuin isoveljensä. Ja isoveljensäkään ei ole mikään nopein juna rautateillä. Tai siis tämä sellaisena muumit laaksossa -vertauksena eikä niinkään fyysisenä nopeutena. Sitä nimittäin riittää.

Mutta tässä siis kovasti odotellaan, koska tuo seuraava kaveri mahtaa tulla ulos. Saisi toisaalta mennä tuonne seuraavan vuoden puolelle, vaikka saatiinkin ohje, että jos syntyy tänä vuonna niin kaikki verovähennykset ja muut on kaikkein isoin etu. Toisaalta taas alkuvuoden pojilla on yleisesti ottaen kaikki aina vähän helpompaa. 

Olishan se tavallaan hullua, että jos Otso Kontio syntyy nyt tässä vielä tämän vuoden puolella, laskettu aika kun on kolmen päivän päästä, niin pojat joiden välinen ikäero on kuukautta vajaat kaksi vuotta menisi peräkkäisille luokille koulussa. 

Toisaalta ehkä jo silloin koulussa mennään henkilökohtaisten oppimispolkujen mukaan? No sehän on täysin utopistista ajattelua, mutta ehkä silloin on jo yksityiskouluja, joissa mennään tällä ajattelulla. Mä voin sitten mennä sinne töihin sillä ehdolla, että Pyry ja OK pääsee sinne kanssa. Mähän olen tietysti itse niin hyvä opettaja, että ne eivät siellä voi tästä kieltäytyä.

Kyllähän tuo odottelu nyt ihan oikeasti hallitsee ajatuksia aika paljon tässä vaiheessa. Piti kirjoitella tänäänkin ihan muista aiheista, mutta näin vaan kun istui näppäimistön ääreen niin mietti, että koskahan se mahtaa syntyä.

Saisihan se syntyä. Tai siis saisi toisaalta syntyä vasta tammikuun puolella. Kunhan ei neljäs päivä synny. Muuten mä kiukuttelen ja kovasti. Mun synttärit jos varastaa niin mä valitsen suosikkilapsen siinä kohtaa heti.

Kuten tekstin perusteella voi helposti päätellä niin saa syntyä just silloin kun haluaa. Kunhan ei synny neljäs päivä. Viimeinen päivä tätä kuuta saa syntyä, koska silloin varastaa vain setänsä syntymäpäivän. Saa sen kanssa kilpailla synttärijuhlista sitten.

Saisi syntyä. Toivottavasti syntyy kohta. Tai sitten kun syntyy. Kunhan tulee ulos hengissä ja kunnossa. Tai otetaan ulos, jos ei meinaa tulla. Jos on samanlainen kuin isoveljensä niin ei erota synnytyskanavaa lantiosta. Silti ihan kiva kaveri se on. Isoveli siis on kiva. En minä tuosta vielä tiedä. 

Jos syntyy ihan itsekseen niin se on jo edistystä edelliseen. Muuten sitten onkin aika paljon kirittävää. Isoveli kun nimittäin on maailman paras pieni mies. Se on fakta. Samaan pääseminen edellyttää aika paljon. Pitää olla kans paras. Eiköhän se ole.

Ei lainkaan mitenkään poukkoilevaa tänään teksti. Ei varsinkaan tässä loppuvaiheessa. Mahtaakohan se koska syntyä?

0 comments: