lauantai 5. syyskuuta 2015

Tuiki tuiki täh... älä Pyry itke.


Mikä tässä biisissä mättää? Se on ihan kiva englanninkielinen versio tuiki-tuiki tähtösestä. Sen tekijä on semmonen youtube -kanava kuin Little Baby Bum. Sieltä löytyy englanniksi varmaan satoja eri lastenlauluja, joiden videoissa on samoja hahmoja. Pyry tykkää ihan tosi paljon niistä ja heiluu ja taputtaa ja tanssii.

Sitten siellä on tämä. Tämä tuiki tuiki tähtönen, jossa pieni prinssipatsas herää eloon. Se kun pärähtää ruutuun niin mies hiljenee välittömästi. Silmät tapittaa ruutua ja alahuuli alkaa painua pikkuhiljaa alaspäin. Hetken päästä alkaa värinä ja jossain vaiheessa kyyneleet valuu pitkin poskia, ellei aiemmin ole jo tullut lohduton rääkäisy ja kääntyminen syliin.

Oireet menee ohi saman tien kun biisi loppuu ja seuraava alkaa. Toinen video samalla kappaleella ei aiheuta mitään ihmeellistä. Ehkä vähän hiljaisemmin ja rauhallisemmin katsoo kuin muita, muttei todellakaan samalla intensiteetillä kuin tätä.

Mikä tossa on se, joka itkun aiheuttaa? Olisi kiva tietää. Onko jollakulla samanlaisia kokemuksia muista biiseistä?

Vai onko pyry vaan niin kuin tämä kuuluisa viraalivauva... varoitus tästä alla olevasta videosta saa helposti itkun itsekin.





0 comments: