tiistai 8. huhtikuuta 2014

Vauvaperheen lautapelit - Alias I


Tehtävänä on vanhaan kunnon tuttuun tapaan arvata sanoja tai asioita mahdollisimman nopeasti.
Voit joko arvata sanat alla olevista prosessikirjoitusvihjeistä tai vaihtoehtoisesti kurkata sanat tekstin jälkeen olevasta nappulasta ja yrittää arvuutella niitä itse omien tuttujesi/puolisosi/av-kamujesi kanssa.

1. Herätä illan ja aamun välissä antamaan ruokaa vauvalle. Kaksiosainen sana. Ensimmäinen sana on se illan ja aamun välissä oleva juttu. Toinen sana on se kun annetaan ruokaa. Jos sä itse laitat ruokaa suuhun niin teet mitä, niin sen tekeminen jollekulle toiselle.

2. Se kun vauvaa pidellään sylissä ja heilutellaan ja päästellään semmosta tosi rauhallista ääntä. Semmosta missä on vähän niinkun suhinaa, mutta kuitenkin semmosta tiettyä juttua.

3. Semmonen tauti, joka oikeastaan ei oo kellekään tuttu paitsi jos on lapsia. Ihan pienten vauvojen juttu ja sitten semmosten isien, joille tulee aina isäflunssa. Ei bakteeri vaan se toinen. Eka osa on kaks kirjainta. Kauheesti räkää ja nuhaa ja joskus yskää. Saattaa kans olla samanaikainen korvatulehduksen tai keuhkoputkentulehduksen kanssa.

4. Se mikä tulee vähän isommille lapsille sitten kun niistä yrittää ottaa valokuvia. Se kun ne pelkää sitä tilannetta, eikä niistä saa mitenkään mitään luonnollista kuvaa. Taas kaksosainen sana. Eka sana on se millä otetaan valokuvia ja toinen on se pelko. Vähän niinkun Chandler-syndrooma.

5. Ne tyypit, jotka on niinkun isän ja äidin isä ja äiti. Niitten se virallinen nimitys. Eli niinkun mummi ja vaari tai mummo ja pappa ym.

6. Vessassa semmonen patja, jonka päällä vaikka vaihdetaan vaippa. Ei erillinen pöytä kun vaan semmonen pehmeä taso. Siinä voidaan tehdä muitakin juttuja tietty niinkun vaikka laittaa nenään tippoja tai ihan mitä vaan. Sen toisella puolella on Elmo, että vauva joskus kääntäis päätä sinnekin suuntaan eikä aina vaan toiseen.




0 comments: