sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kädetön iskä

Tässä on lelu, joka toimi Pyryn nukuttajana ihan superhyvin. Se toimi eilisiltaan asti siis superhyvin. Sitten se jäi jumiin.



No näppäränä kädentaitajana päätin avata lelun. Sakset esiin, takapuoli auki ja soittorasia pois lelun sisältä.

Soittorasia lähti, mutta siinä oli tietysti muovilaatikko vielä suojana kun oli siellä vanun keskellä ollut. Muovikuori auki keittiöveitsellä, koska se on tietysti työkalu joka on tarkoitettu näihin hommiin.

Samantien kun sain muovikuoren auki tajusin, että mulla ei ole aavistustakaan miten tollainen kapistus toimii. Onneksi mielessä oli vanhat ohjeet jostain teinivuosilta. Avaa kaikki ruuvit ja kato koska tulee sen näköinen kohta, että ton ei kuulu olla noin.


Ensimmäinen ruuvi lähti kivasti.
Toinen ruuvi lähti kivasti.
Kolmas ruuvi lähti kivasti.
Kolmannen ruuvin jälkeen yksi muovipidike pamahti auki ja kaksi osaa lensi hemmetillisellä vauhdilla. Toinen osui mua naamaan ja toinen meni sohvan alle. Dramaattiselta kuulostavasta tilanteesta huolimatta naamaan osunut osa ei sattunut yhtään ja toinenkin osa löytyi heti kun alas meni.

Ilmeisesti nämä kaksi osaa, jotka lensivät ulos ruuvin avauduttua liittyivät jotenkin rikkoutumiseen. Tässä kohtaa päätin myös lopettaa dokumentoinnin kuvien ottamisen muodossa.

No paloille löyty sopivan näköiset paikat ja samalla löytyi myös yksi hammasratas, joka oli selvästi jumissa. Pikkusen kun ronklasi niin toimi kuin unelma. Palat takaisin paikoilleen, ruuvit kiinni ja ylpeänä boxin kansi kiinni.

Nyt soitin toimii taas tosi hyvin, muutamaa pikku ongelmaa lukuunottamatta.

Kun soittimen vetää, se lähtee soimaan hyvin.
Muutaman tiiditaadaatiiditaadaa tiiditaadaadidaadaan jälkeen kuuluu hemmetillinen RAKS POKS ja naru hyppää pari kolme senttiä eteenpäin.
Soitin soi taas hetken hyvin. Sitten se sammuu.
Ennen se soitti kappaleen noin viisi, viisi ja puoli kertaa.
Nyt se soittaa sen kerran, ehkä puolitoista.
Ja siinä välissä on se jumalaton RAKS POKS

Hyvä iskä. Hienosti toimittu.

Jos jollakulla on siis tällainen lelu niin otetaan mielellään vastaan.


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

0 comments: