lauantai 31. lokakuuta 2015

Huomenna alkaa viikset ja kirjoittelu, tänään hyvää ihan mitä vaan

Vuoden viiksekkäin ja kirjoituksekkain (hieno sana muuten) kuukausi on melkein jo täällä.

Kuten aiemmassa viestissä tuli todettua niin blogi menee näitä juttuja lukuunottamatta hitaalle käynnille ja postaukset tulee olemaan aika pitkälti joko tekstiä suoraan Nanosta tai sitten jotain pöhlöjä viiksikuvia.

Voi olla, että väliin saa laitettua jotain mukanokkelaa analyysia päivänpolttavista aiheista tai infogrammin sinne tänne. Pääasiassa kuitenkin pitäydytään marraskuun pääasioissa. 

Edelleenkään en ole ihan varma mistä alan kirjoittamaan kahdentoista jälkeen yöllä, mutta ehkä se sieltä tulee sitten kun kirjoittaminen alkaa.

Juoniehdotuksia, hahmoja ja ihan mitä muuta tahansa otetaan mielellään vastaan. Viiksiehdotuksiakin vielä toistaiseksi voi tiputtaa tänne kommentteihin tai blogin facesivuille.

Ja sitten loppuun vielä hyvää Halloweenia, Kekriä tai pyhäinpäivää ihan kaikille. Antakaa ihmisten viettää juhliansa juuri niin kuin haluavat. Vähän liian monta "Hävetkää amerikkalaiset hapattajat" tai "Kyllä meillä muistetaan kuolleita oikein" -tyyppistä päivitystä lukenut tänään ja eilen.

Toiset nyt vaan seuraa hapatusta, joka on tullut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Toisten hapatus on 500 vuoden takaa. Ei niistä kumpaakaan aidoksi oikeaksi tee mikään sen enempää kuin muitakaan.

Ja mitä tulee siihen kuolleiden kunnioittamiseen niin mun mielestä tässä on hyvä meininki. 

Kuva Culture24
Tätä meikäläinenkin vois viettää. Jos et tiedä mistä on kyse niin wikipediasta löytyy hyvä artikkeli tästä.

0 comments: